Ndrysho madhësinë e shkrimit

Posto një temë të rePosto një përgjigje Faqe 1 prej 1   [ 7 postime ]
Autori Mesazh
 Subjekti postimit: ...Qka mendoni per dallimet krahinore qe bohen mes Shqiparve
PostPostuar: E Djelë Gusht 15, 2010 9:16 pm 
Antar i ri
Antar i ri

Antarësuar: E Djelë Gusht 15, 2010 8:53 pm
Poste: 12
tungat . a jeni lodh ket dit pushimi :P

kshtu qka mendoni per dallimet krahinore qe bohen mes Shqiptarve ne virtualitet? shembull ket faqe facebooku

Kodi:
http://www.facebook.com/hahahajgare

ne kete faqe nje 14 vjeqar qdo dite shan Kosovaret, neve qe gjithmone kemi perkrah bashkimin kombtar. A ka edhe me shume keso lloj tipe njerzish ne Shqiperi apo Kosove apo Maqedoni qe ben kesi dallimesh krahinore. Qka mendojn serbet per keto? Qka do i kishit thene atij tipit ne facebook qe shan Kosovaret po ta kishit ne forum? Mos harroni ai tipi mund te jete kudo ne virtualitet edhe ne forum apo jo? :P

pres diskutim te mbar pa te shara .
ju flm

Ngjitu lart
 Profili  

Subjekti postimit: Re: ...Qka mendoni per dallimet krahinore qe bohen mes Shqip
PostPostuar: E Djelë Gusht 15, 2010 10:29 pm 
Antar i ri
Antar i ri

Antarësuar: E Shtunë Gusht 14, 2010 10:44 am
Poste: 45
Vendodhja: Tirane
Ti kujton se jam une ai qe kam hack faqen tende. Lol.

Jam valle i vetmi 14 vjecar shqiptar ne kete bote qe perdor internetin? Plus une nuk merrem me hacking prej kohe, merrem me money making online dhe affiliate marketing.

Ngjitu lart
 Profili  

PostPostuar: E Hënë Gusht 16, 2010 12:44 pm 
Administrator
Administrator

Antarësuar: E Djelë Gusht 15, 2010 5:04 pm
Poste: 72
ni2tre shkroi:
tungat . a jeni lodh ket dit pushimi :P

kshtu qka mendoni per dallimet krahinore qe bohen mes Shqiptarve ne virtualitet? shembull ket faqe facebooku

Kodi:
http://www.facebook.com/hahahajgare

ne kete faqe nje 14 vjeqar qdo dite shan Kosovaret, neve qe gjithmone kemi perkrah bashkimin kombtar. A ka edhe me shume keso lloj tipe njerzish ne Shqiperi apo Kosove apo Maqedoni qe ben kesi dallimesh krahinore. Qka mendojn serbet per keto? Qka do i kishit thene atij tipit ne facebook qe shan Kosovaret po ta kishit ne forum? Mos harroni ai tipi mund te jete kudo ne virtualitet edhe ne forum apo jo? :P

pres diskutim te mbar pa te shara .
ju flm

Nuk e di pse nje shqiptar do ta bente vall kete gje qoft edhe 10 vjecar ai ka mend ne koke si mund te shahet shqiptari me shqiptarin ?!

PS : nuk ka lidhje mosha , ka lidhje mendja e njeriut :L !

Nejse Te Mes Bej Shum Chit-Chat :)

Ngjitu lart
 Profili  

PostPostuar: E Hënë Gusht 16, 2010 2:19 pm 
Antar i ri
Antar i ri

Antarësuar: E Djelë Gusht 15, 2010 8:53 pm
Poste: 12
Aldo.R shkroi:
Ti kujton se jam une ai qe kam hack faqen tende. Lol.

Jam valle i vetmi 14 vjecar shqiptar ne kete bote qe perdor internetin? Plus une nuk merrem me hacking prej kohe, merrem me money making online dhe affiliate marketing.

...s'pari nuk jom un pronari i asaj faqes . Jo nuk je i vetmi 14 vjeqar shqiptar qe perdor internet. Por je i vetmi shqiptar qe ka lidhje interneti ne shtepi dhe permes nje faqes se hackuar nga po vet ti shan Kosovaret shkaku i ndonje personi te kam zen me pre n'duar . Do te te thoja te permirsohesh nuk domethon qe nese ni kosovar te ka sha te shajn te gjith shqiptart . Do t'lutja si SHQIPTAR jo si Kosovar ta mbyllesh at faqe ose t'vazhdosh me postime qesharake si ka qene gjithmon faqja.

Si dhe nese s'merresh ma me hacking at'here jom i sigurt qe teknika si ki harru aq shpejt ! Gjitha faktet po flasin per ty ne lidhje me at faqe.

• Hacking
  • Urrejtja ndaj Kosovarve
  • Shkrimi qe perdor n'at faqe n'dallim me ktu
  • etj...
Nazmi shkroi:
Nuk e di pse nje shqiptar do ta bente vall kete gje qoft edhe 10 vjecar ai ka mend ne koke si mund te shahet shqiptari me shqiptarin ?!

PS : nuk ka lidhje mosha , ka lidhje mendja e njeriut :L !

Nejse Te Mes Bej Shum Chit-Chat :)

Nazmi mos u shqeteso per Chit-Chat, une kam hap temen qe te diskutojm rreth temes, dhe s'besoj qe osht problem nese diskutojm rreth ksaj qashtje.

NUK BOHET FJAL VETEM PER AT FAQEN TE DISKUTOJM RRETH KSAJ QASHTJE SHUM T'RENDSISHME

Pastaj jap edhe un mendimin tim :)
...gyle gyle

Ngjitu lart
 Profili  

PostPostuar: E Hënë Gusht 16, 2010 5:33 pm 
Antar
Antar

Antarësuar: E Hënë Gusht 16, 2010 12:46 pm
Poste: 59
Kushdo qe te jet ai qe e ka ber ate fan page seshte shqiptar qe i shan shqiptaret.

Ngjitu lart
 Profili  

PostPostuar: E Hënë Gusht 16, 2010 11:40 pm 
Administrator
Administrator

Antarësuar: E Enjte Gusht 12, 2010 3:26 am
Poste: 73
Vendodhja: Maqedoni (Diber)
Tentim.O shkroi:
Kushdo qe te jet ai qe e ka ber ate fan page seshte shqiptar qe i shan shqiptaret.

Nga disa te pacipe dhe disa hipokrite te tille akoma sjemi bere te zotet per te udhehequr vetveten, perderi sa mbizotron percarja mes Shqiptareve nuk mund te shkojme larg dhe sdo arijm kur endren e Shqiperis Etnike.

Ngjitu lart
 Profili  

PostPostuar: E Martë Gusht 17, 2010 12:23 pm 
Antar
Antar

Antarësuar: E Hënë Gusht 16, 2010 12:46 pm
Poste: 59
Isa shkroi:
Tentim.O shkroi:

Nga disa te pacipe dhe disa hipokrite te tille akoma sjemi bere te zotet per te udhehequr vetveten, perderi sa mbizotron percarja mes Shqiptareve nuk mund te shkojme larg dhe sdo arijm kur endren e Shqiperis Etnike.

Me te vertet nuk mund te ecim ama kjo gje duhet te ndalohet disi te bejm sa me shum raporte dhe ajo fan page do te mbyllet

Ngjitu lart
 Profili  

Trego postimet nga i fundit:  Rrjeshto sipas  
Posto një temë të rePosto një përgjigje Faqe 1 prej 1   [ 7 postime ]

Kush është në linjë

Antarë duke shfletuar këtë forum: Asnjë antar i regjistruar dhe 0 vizitorë

Ju nuk mund të hapni tema të reja
Ju nuk mund të postoni përgjigje
Ju nuk mund të modifikoni postimet tuaja
Ju nuk mund të fshini postimet tuaja
Ju nuk mund të bashkëngjisni skedarë

Kërko për: